Manchester-by-the-Sea Home

This project consisted of a new two-story addition connecting the main house with its adjacent but separate garage. On the second floor of the garage building is a large home office and personal exercise space. By linking the two with a second floor connector a new entry “gateway” was created, framed by Tuscan columns on the lower level and a lovely sitting room and small library space on the second level.

Additionally, a new porch on the opposite corner of the house serves as a prominent second entry directly to the kitchen.

principal-in-charge

John MacDonald, AIA

project lead

Anthony M. Frausto, AIA, LEED AP

interior designer

Bierly Drake Interiors, Inc.

general contractor

Hollett Building Corporation

Explore More Projects

error: Content is protected !!